Tarieven

Hulpverlening

  • Intakegesprek (90 minuten): € 133,50
  • Particulieren (60 minuten): € 89,-
  • Organisaties (60 minuten, in opdracht van werkgever): in overleg

Jeugdhulpverlening 

Jeugdhulpverlening wordt vergoed door de gemeente waar u woont. Deviaa heeft een contract met diverse gemeenten binnen Zuid-Holland-Zuid, te weten: Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Dit betekend dat uw gemeente de jeugdhulpverlening die Deviaa biedt, vergoedt. De voorwaarde hiervoor is dat u voor uw kind of jongere tot 18 jaar een verwijzing of een beschikking heeft. Deze kunt u aanvragen bij uw (huis)arts of het centrum van Jeugd en Gezin (CJG) in uw woonplaats. Woont u in een andere gemeente en u wilt wel gebruik maken van de jeugdhulpverlening bij Deviaa. Het secretariaat wil u dan graag helpen met de aanvraag van een PGB-beschikking. Het secretariaat kan u ook ondersteunen in de administratie van het PGB voor de behandeling binnen Deviaa. 

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Counseling

  • Particulieren (60 minuten): € 97,50
  • Organisaties (60 minuten): € 110,- exclusief BTW.

Verslavingszorg

Gespecialiseerde GGZ wordt vergoed via de basisverzekering. Vraag uw verzekeraar naar de voorwaarden.

Zakelijke vergoedingen

Op de jaarlijkse belastingaangifte kunnen coachingstrajecten en de trainingen als aftrekpost worden opgevoerd in het kader van scholingskosten als ‘investering in carrière en loopbaanontwikkeling’. Informeer naar de voorwaarden bij de belastingdienst via www.belastingdienst.nl of de Belastingtelefoon: 0800 - 0543.

Informatie voor verzekeraars

De therapeuten Ton Twigt en Gerdien van Wijk zijn aangesloten bij beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg) AGB-code Deviaa : 90060067. Marieke de Bruin is aangesloten bij de NVO (Nederlandse vereniging van Pedagogen en onderwijskundigen). De praktijk staat geregistreerd bij KvK onder nummer: 65189965, BTW nummer: NL856013146B01.

Meer informatie?

Als u meer informatie wenst, over ons of onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

neem contact op ▸

Scroll naar boven