« Terug

Marella en Berthilde stellen zich voor

07 jun

Recent zijn Marella en Berthilde aan de slag gegaan bij Deviaa. Misschien bent u de dames al tegengekomen in onze praktijk maar in dit bericht stellen ze zich nog even aan u voor.

Marella_Deviaa_Team

Bij Deviaa wil ik mij gaan richten op psychosociale hulpverlening in brede zin.

Marella Put 

Mijn naam is Marella Put en ik ben sinds deze maand onderdeel van het Deviaa team! Hier ga ik aan de slag als gedragstherapeut. Sinds mijn afstuderen heb ik mij vooral gericht op de arbeids- en organisatiekant van psychologie en bij Deviaa wil ik mij daarnaast gaan richten op psychosociale hulpverlening in brede zin. Dit doe ik vanuit mijn drijfveer een ander te ondersteunen tijdens het behandeltraject door hem of haar in zijn of haar kracht te plaatsen. Ik zie u graag in mijn spreekkamer!

Berthilde_Deviaa_Team

Ik wil kinderen en jongeren tot steun zijn bij psychische problemen.

Berthilde Mulder

Mijn naam is Berthilde Mulder. In het dagelijks leven volg ik de studie Psychologie aan de Erasmus Universiteit. Volgend jaar hoop ik een klinische specialisatie daarin te volgen, waarmee ik mijn bachelor afsluit. Daarna zou ik graag de master klinische kinder- en jeugdpsychologie willen doen. Uit mijn verhaal blijkt wel dat de klinische kant van de psychologie mijn voorkeur heeft. Ik zou het liefst uiteindelijk tot steun willen zijn bij psychische problemen bij kinderen en jongeren. 

Tegenwoordig ben ik naast mijn studie aan het werk bij Deviaa. Ik ben erg dankbaar dat ik hier de kans krijg om kennis te maken met de praktijk. Uiteindelijk zou ik zelf ook graag de rol van psycholoog willen vervullen, waarbij de praktijk echt van belang is. Bij Deviaa kan ik heel veel leren wat betreft de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan het proces van intake- tot eindgesprek, gesprekstechnieken, behandelmogelijkheden etc. Tot ziens in de praktijk!

« Terug

Lees meer over:

Scroll naar boven