« Terug

Nieuw in ons team: gedragstherapeut Elsemarie Boer

25 mei

Sinds kort is Elsemarie Boer bij Deviaa werkzaam als gedragstherapeut. Wij zijn heel blij dat ze ons team is komen versterken en hopen dat ze zich inmiddels helemaal thuis voelt bij Deviaa. In dit bericht stelt ze zich aan u voor:

elsemarie-boer-blauw-team-deviaa (2).png

Elsemarie Boer - Blaauw

Mijn naam is Elsemarie Boer – Blaauw, werkzaam als gedragstherapeut bij Deviaa. Binnen Deviaa behandel ik met name jongeren die te maken hebben met identiteitsproblematiek en (echt)paren met relatieproblemen. Daarnaast zet ik mijn ervaring als pleegzorgbegeleider en gezinsvoogd in door het bieden van begeleiding aan ouders die te maken hebben met echtscheidingsproblematiek.

Mijn hulpverleningsstijl kenmerkt zich door duidelijke communicatie en het blijven monitoren van wederzijdse verwachtingen.

Thema’s als rouw, loyaliteit en het verdelen van zorg- en opvoedtaken zijn directe gespreksonderwerpen tijdens de behandelsessies. Mijn hulpverleningsstijl kenmerkt zich door duidelijke communicatie en het blijven monitoren van wederzijdse verwachtingen. Dit om de vertrouwensrelatie in stand te houden en zo te kunnen blijven werken aan het ontdekken van niet effectieve gedragspatronen en het aanleren van nieuwe, constructieve gedragspatronen.

Ook werken bij Deviaa?

Wil je ook jouw kwaliteiten inzetten bij Deviaa? Kijk dan op onze vacaturepagina.

« Terug

Lees meer over:

Scroll naar boven