Counseling

U heeft zaken waarin u vastloopt. Met onze counseling helpen we u op weg wanneer u behoefte heeft aan een luisterend oor.

Graag wilt u uw verhaal delen met een professional die adequate kennis in huis heeft en u gedegen advies kan geven. Zo iemand noemen we een counselor. Dit is een raadgever die inzicht geeft in niet-helpende gedachten en gevoelens en bijbehorend gedrag. Bij Deviaa ontvangt u nuttige aanwijzingen en handvatten voor het verbeteren van uw situatie.

Deviaa biedt counseling bij depressieve gevoelens of andere emotionele klachten, rouwverwerking, een negatief zelfbeeld, identiteitsvraagstukken en levensfaseproblematiek.

Werkwijze

Ons uitgangspunt bij counseling is dat ieder gesprek ook het laatste gesprek kan en mag zijn. U geeft zelf aan waar u behoefte aan heeft. Een intakegesprek is daarom niet nodig. Voor counseling wordt een bepaald vermogen tot zelfreflectie van u gevraagd. Pas als blijkt dat dieperliggende problematiek de oorzaak van het vastlopen blijkt te zijn of dat uw hulpvraag niet past bij wat wij in onze counseling aanbieden, geven wij u het vrijblijvende advies om een behandeltraject aan te gaan.

Bekijk de tarieven voor counseling.

Meer informatie?

Als u meer informatie wenst, over ons of onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

neem contact op ▸

Scroll naar boven