Coaching & arbeid

Deviaa biedt coaching en begeleiding aan bestuurders, managers, ondernemers en werknemers bij arbeidsgerelateerde hulp- en ontwikkelingsvragen.

We bieden hulp bij werkstress en conflicten op de werkvloer. Ook begeleiden we re-integratietrajecten en sollicitaties. Soms blijkt dat privéproblemen invloed hebben op het professionele functioneren. Met elkaar gaan we op zoek naar oplossingen. Ons doel is om tot een gezond arbeidsklimaat te komen, waarbij het individu binnen de organisatie volledig tot zijn of haar recht komt.

Onze diensten

We ondersteunen bij burn-out, bieden psychosociale zorg binnen organisaties en we zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding, managementadvies, outplacements en assessments. We onderscheiden drie types assessments, van een quickscan tot aan een diepgaand onderzoek. Welke soort geschikt is, is afhankelijk van uw vraag. Tot slot kunt u ook een beroep op Deviaa doen bij het herstructureren van uw organisatie.

Ton-team

Meer informatie?

Als u meer informatie wenst, over ons of onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

neem contact op ▸

Trainingen

Burn-outpreventie

Deviaa ondersteunt bij stress en burn-out, het liefst op zo’n manier dat we een burn-out kunnen voorkomen.

lees meer ▸

Pesten op de werkvloer

Deviaa begeleidt pesters, slachtoffers van pesters en de organisatie met hun op uw organisatie toegespitste pestprogramma.

lees meer ▸

Omgaan met stress

Deviaa ondersteunt u om inzicht te krijgen in uw stress- en energiebronnen, waardoor dreigende burn-outproblematiek voorkomen kan worden.

lees meer ▸

Omgaan met rouw

We bieden begeleiding bij individuele werknemers, ondersteunen het team dat verlies heeft geleden en adviseren de organisatie met betrekking tot het rouwbeleid.

lees meer ▸

Agressie

Tijdens de training agressie op het werk leren we u alert te zijn op de signalen die tot agressie kunnen leiden. Zo kan er op tijd ingegrepen worden.

lees meer ▸

Seksuele intimidatie

Bij Deviaa leren we u hoe u seksuele intimidatie op de werkvloer kunt herkennen. 

lees meer ▸

Balans werk-privé

Tijdens de training over balans werk-privé geeft Deviaa u tips hoe een goede balans tussen werk en privé vorm krijgt en hoe deze eruit kan zien.

lees meer ▸

Deviaa’s kwaliteitenonderzoek

Na afloop stelt Deviaa een rapport op waarin alle informatie uit het onderzoek wordt beschreven.

lees meer ▸
Scroll naar boven